Home > Bestanden > osa9.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een osa9 fout

Osa9.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of osa9.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om osa9.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Office. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat osa9.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Osa9.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft Office (versie 2000 component) hoort bij de software Microsoft Office (versie 2000, 2000 SR-1, 2000 Premium, 2000 Professional, 2000 SR-1 Premium) of Microsoft Word (versie 2000 SR-1) of Microsoft Office Standard of Microsoft Excel (versie 2000 SR-1) of Microsoft FrontPage (versie 2000) of Microsoft Office Ultimate (versie 2007) of Microsoft Office Access Setup van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: De Microsoft Office start applicatie, osa9.exe, start tegelijk met het besturingssysteem. Het heeft ten doel Microsoft Office applicaties sneller te doen starten door bepaalde componenten reeds voor te laden in de RAM. Het pint eveneens een extra Microsoft snelkoppeling werkbalk op het start menu zodat de applicaties makkelijker opgestart kunnen worden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft osa9.exe niet nodig. Osa9.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\Microsoft Office\Office\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 65,588 bytes (93% van alle voorkomende bestanden) of 143,412 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/osa9.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, MACHINE\Run). Het is geen Windows systeembestand. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 8% gevaarlijk.

Als osa9.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 47,351 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, MACHINE\Run). Osa9.exe is geen Windows kernbestand. osa9.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als osa9.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het osa9.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over osa9.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met osa9 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met osa9 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het osa9.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

osa9 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.