Home > Bestanden > PAStiSvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PAStiSvc fout

Het echte PAStiSvc.exe bestand is een software component van STISIM Drive door Systems Technology.

PASTISvc is een afkorting voor Performance Analysis for Systems Technology, Inc. Simulator Service

PAStiSvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PAStiSvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PAStiSvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update STI Simulator. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PAStiSvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PAStiSvc.exe bestandsinfo

Het proces STI Simulator of QHM100LM Web Camera of Trust WB-1400T Webcam of PC Camer@C hoort bij de software STI Simulator of PC VGA Camera of PC Camer of USB PC Cam Plus of QHM100LM Web Camera of Trust WB-1400T Webcam of PC Camer@C of PC Camera E van PC Camera of PC VGA Camera of Trust International BV of Teconet..

Omschrijving: PAStiSvc.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. PAStiSvc.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 53,248 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/pastisvc.exe.html 
Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PAStiSvc.exe. Controleer daarom het PAStiSvc.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Eerder heb ik een trojaan ontdekt dat gerelateerd was aan een software met PC Camer@C.exe! Gezien de relatie met STI Simulator, is dit voor mij genoeg reden om dit ook te stoppen. Er staat dan ook geen informatie over de service in Windows en dat zegt ook iets over de degelijkheid!!! Ik zou willen dat dit soort verbanden door experts gelegd worden en er zwarte lijsten worden samengesteld...
Sjaak
Eerder heb ik een trojaan ontdekt dat gerelateerd was aan een software met PC Camer@C.exe! Gezien de relatie met STI Simulator, is dit voor mij genoeg reden om dit ook te stoppen. Er staat dan ook geen informatie over de service in Windows en dat zegt ook iets over de degelijkheid!!! Ik zou willen dat dit soort verbanden door experts gelegd worden en er zwarte lijsten worden samengesteld...
Sjaak
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van PAStiSvc.exe: gebaseerd op 2 stemmen met 2 reviews.
56 gebruikers vragen naar dit bestand. 2 gebruikers hebben het als een beetje gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over PAStiSvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met PAStiSvc op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met PAStiSvc te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het PAStiSvc.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

PAStiSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.