Home > Bestanden > pbhelper.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus pbhelper te verwijderen

The pbhelper.dll bestand is een software component van SlipStream Web Accelerator door SlipStream.

PBHelper is een afkorting voor SlipStream Web Accelerator Popup Block Helper Object DLL

De meeste antivirusprogramma's herkennen pbhelper.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de pbhelper.dll worm

Hints om pbhelper.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Popup Block Helper Object DLL. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat pbhelper.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Pbhelper.dll bestandsinfo

Het proces Popup Block Helper Object DLL of Popup Blocker Browser Helper Object of Oemji Popup Blocker BHO hoort bij de software Netscape Internet Service of Tiscali Web Accelerator of SlipStream Engine of SlipStream Web Accelerator of Oemji Popup Blocker of SaskTel Accelerated Dial-up van planetscott.ca (planetscott.ca) of SlipStream Data (www.slipstreamdata.com) of Oemji..

Omschrijving: pbhelper.dll is een onderdeel van ontelbare programma’s voor webacceleratie en popup blockers. Het wordt gestart zodra je Internet Explorer opent. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig verwijderen van je computer.

Gedetailleerde Analyse: pbhelper.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Pbhelper.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - normally C:\Program Files\ONSPEED\ of C:\Program Files\Oemji\Toolbar\PopupBlocker\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 219,136 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 215,040 bytes, 143,360 bytes, 147,456 bytes of 89,192 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/pbhelper.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is 4115122B-85FF-4DD3-9515-F075BEDE5EB5. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeemcomponent. Pbhelper.dll kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het pbhelper.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als Popup Block Helper Object DLL de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over pbhelper.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met pbhelper op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende pbhelper proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de pbhelper.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

pbhelper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.