Home > Bestanden > prismxl.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een prismxl fout

Het echte prismxl.sys bestand is een software component van PrismXL Software Family door New Boundary Technologies.

PrismXL is een afkorting voor PrismXL Service

Prismxl.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of prismxl.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om prismxl.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PrismXL Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat prismxl.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Prismxl.sys bestandsinfo

Het proces PrismXL Service of Numara Deploy Service hoort bij de software PrismXL Software Family of New Boundary Software Family of RK Launcher iVista Leopard of Numara Software Family van New Boundary Technologies (www.newboundary.com) of Lanovation of Numara Software (www.numarasoftware.com)..

Omschrijving: Dit is een programma dat gelinkt wordt met draadloze adapters van Globespan Virata (nu onderdeel van Conexant). Dit is een OEM-chip fabrikant, u zal deze namen dus niet in uw locate winkel vinden, maar ze worden gebruikt in vele verschillende computers en discrete draadloze producten. Dit moet worden beschouwd als onderdeel van uw besturingsprogramma's en met rust gelaten worden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft prismxl.sys niet nodig. Bestand prismxl.sys bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (mainly C:\Program Files\Common Files\New Boundary\PrismXL\ of C:\Program Files\Common Files\Lanovation\PrismXL\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 172,032 bytes (70% van alle voorkomende bestanden), 65,536 bytes en nog 6 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/prismxl.sys.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Prismxl.sys is geen Windows systeemcomponent. Prismxl.sys kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als prismxl.sys. Controleer daarom het prismxl.sys proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
96 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over prismxl.sys, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met prismxl op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met prismxl te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het prismxl.sys proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

prismxl scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.