Home > Bestanden > QdrDrive8.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus QdrDrive8 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen QdrDrive8.dll als malware, bv. Symantec herkent het als Adware.ISMonitor, en TrendMicro herkent het als TROJ_Generic.DIM of GRAY_GEN.7X2918S.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de QdrDrive8.dll worm

Hints om QdrDrive8.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update QdrDrive8.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat QdrDrive8.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

QdrDrive8.dll bestandsinfo

Het proces bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: QdrDrive8.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. QdrDrive8.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 192,512 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/qdrdrive8.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 875A1348-7674-42aa-ADAC-B4F36A004A2D. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het proces is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. QdrDrive8.dll is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het QdrDrive8.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
71 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over QdrDrive8.dll, deel je kennis dan en help anderen.

QdrDrive8 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.