Home > Bestanden > Reader_sl.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Reader_sl fout

Het echte Reader_sl.exe bestand is een software component van Adobe Acrobat door Adobe Systems.

Reader_sl is een afkorting voor Adobe Acrobat Reader SpeedLauncher

Reader_sl.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Reader_sl.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Reader_sl.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Adobe Acrobat SpeedLauncher. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Reader_sl.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Reader_sl.exe bestandsinfo

Het proces Adobe Acrobat SpeedLauncher of Adobe Reader (versie 8.3.1, 9.1, 9, 8.2.0) hoort bij de software Adobe Acrobat of Adobe Reader (versie 9, 8) of Adobe Reader XI of Adobe Reader X of Adobe Reader X MUI of Adobe Photoshop (versie CS5, CS6) of Elements (versie 9 Organizer) of Adobe Photoshop Elements (versie 11) van Adobe Systems (www.adobe.com)..

Omschrijving: Een "speed launcher" is in wezen een programma dat bepaalde componenten van een ander programma oplaadt, zodat als later het programma zelf nodig is, het sneller kan opstarten. Deze is voor Adobe Reader, waarmee u Acrobat (PDF) bestanden hetzij zelfstandig of in uw browser kan lezen. Dit is een gemaksprogramma en sommigen zijn van mening dat het gebruik ervan bij het opstarten niet nodig is (het besturingssysteem zal alleen een beetje vertraging oplopem bij het eerste gebruik van een PDF-bestand.)

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Reader_sl.exe niet nodig. Reader_sl.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 39,792 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 29,696 bytes en nog 29 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/reader_sl.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeembestand. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders). Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 12% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Reader_sl.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Reader_sl.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
67 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Reader_sl.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Reader_sl op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Reader_sl te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Reader_sl.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Reader_sl scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.