Home > Bestanden > READREG.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een READREG fout

Het echte READREG.exe bestand is een software component van ReadReg Application door Creative Technology.

ReadReg is een afkorting voor ReadReg MFC Application

READREG.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of READREG.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om READREG.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ReadReg MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat READREG.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

READREG.exe bestandsinfo

Het proces ReadReg MFC Application hoort bij de software ReadReg Application van Creative Technology (www.creative.com)..

Omschrijving: Windows heeft READREG.exe niet nodig. READREG.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 38,400 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/readreg.exe.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: DEFAULT\Run, MACHINE\Run, MACHINE\RunOnce). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 7% gevaarlijk.

Als READREG.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk. Bestandsformaat is 180,224 bytes (66% van alle voorkomende bestanden), 35,840 bytes of 176,128 bytes. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: DEFAULT\Run, MACHINE\Run, MACHINE\RunOnce). Bestand READREG.exe is geen Windows kernbestand. READREG.exe kan inputs onthouden.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als READREG.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het READREG.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over READREG.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met READREG op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met READREG te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het READREG.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

READREG scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.