Home > Bestanden > LuckyBrowse.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus LuckyBrowse te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen LuckyBrowse.exe als malware, bv. McAfee herkent het als GenericRXBO-BX!732ED03303FE, en Kaspersky herkent het als not-a-virus:AdWare.Win32.Agent.jluu.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de LuckyBrowse.exe worm

Hints om LuckyBrowse.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LuckyBrowse.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LuckyBrowse.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LuckyBrowse.exe bestandsinfo

Het bestand bevat geen informatie over de productnaam of de rechthebbende. In Windows Taakbeheer wordt het slechts weergegeven als LuckyBrowse.exe.

Omschrijving: LuckyBrowse.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand LuckyBrowse.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 585,728 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/luckybrowse.exe.html 
Bestand LuckyBrowse.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces is niet zichtbaar. LuckyBrowse.exe is geen Windows systeembestand. LuckyBrowse.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het LuckyBrowse.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als LuckyBrowse.exe de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over LuckyBrowse.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met LuckyBrowse op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende LuckyBrowse proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de LuckyBrowse.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

LuckyBrowse scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.