Home > Bestanden > RtWLan.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een RtWLan fout

Het echte RtWLan.exe bestand is een software component van Realtek Wireless LAN utility door .

RtWLAN is een afkorting voor Realtek Wireless Local Area Network

RtWLan.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of RtWLan.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om RtWLan.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update RtWLan Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat RtWLan.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

RtWLan.exe bestandsinfo

Het proces RtWLan ( For Vista / Win7) Application(External Registrar) of RtWLan ( For Vista) Application of RtWLan ( For WinXP/2003) Application of ASUS USB-N13 WLAN Control Center of RtWLan ( For Vista / Win7) Application of RtWLan ( For XP/2003) Application of RtWLan MFC Application of RtWLan ( For Win2K/XP ) Application

hoort bij de software RtWLan Application of REALTEK Wireless LAN Driver and Utility of REALTEK USB Wireless LAN Driver and of RNX-N180UBE (versie 11n USB Wireless LAN Driver and) of REALTEK RTL8187 Wireless LAN Driver and of Realtek WPS PBC Utility of ASUS USB-N13 of REALTEK RTL8185 Wireless LAN Driver and of EnGenius (versie 11n USB Wireless LAN Driver and)

van Realtek Semiconductor (www.realtek.com.tw) of ASUSTeK Computer (www.asus.com) of EnGenius Technologies of PROLiNK (www.prolink2u.com)..

Omschrijving: Windows heeft RtWLan.exe niet nodig. RtWLan.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,118,208 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 1,196,032 bytes en nog 37 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/rtwlan.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma is niet zichtbaar. RtWLan.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Als RtWLan.exe wordt gevonden in de map "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 6,799,360 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. RtWLan.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als RtWLan.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het RtWLan.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
67 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over RtWLan.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met RtWLan op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met RtWLan te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het RtWLan.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

RtWLan scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.