Home > Bestanden > Save.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus Save te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen Save.exe als malware, onder meer Kaspersky herkent het als not-a-virus:WebToolbar.Win32.WhenU.y, en Microsoft herkent het als Adware:Win32/WhenU of Adware:Win32/WhenU.A.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de Save.exe worm

Hints om Save.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WhenU Save. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Save.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Save.exe bestandsinfo

Het proces WhenU Save of Save hoort bij de software WhenU SaveNow of WhenU Save van WhenU.com (www.whenu.com) of Vomba Network..

Omschrijving: Save.exe zijn onderdeel van Save en SaveNow programma’s en komen gebundeld als onderdeel van bepaalde online audio/video programma’s en sommige online games. Dit proces is advertentie adware en kruipt als het ware in de inhoud van elke webpagina die door de gebruiker bezocht wordt en laat relevante pop ups van partners te voorschijn komen. Dit verkennen wordt dynamisch gedaan en installeert geen cookies en evenmin slaat het bezochte webpagina’s op.

Gedetailleerde Analyse: Save.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Save.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - usually C:\Program Files\Save\. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 803,184 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/save.exe.html 
Bestand Save.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeembestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Save.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Als Save.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk. Bestandsformaat is 198,576 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Programma is niet zichtbaar. Bestand Save.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Save.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Controleer het Save.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Save.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Save scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.