Home > Bestanden > scvhost32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een scvhost32 fout

Scvhost32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of scvhost32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om scvhost32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update scvhost32.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat scvhost32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Scvhost32.exe bestandsinfo

Het bestand bevat geen informatie over de productnaam of de rechthebbende. In Windows Taakbeheer wordt het slechts weergegeven als scvhost32.exe.

Omschrijving: scvhost32.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Scvhost32.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,297,408 bytes (61% van alle voorkomende bestanden), 590,848 bytes of 1,396,224 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/scvhost32.exe.html 
Bestand scvhost32.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices). Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Scvhost32.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 94% gevaarlijk.

Als scvhost32.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 85% gevaarlijk. Bestandsformaat is 151,040 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices). Bestand scvhost32.exe is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als scvhost32.exe. Controleer daarom het scvhost32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over scvhost32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

scvhost32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.