Home > Bestanden > scvhosts.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus scvhosts te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen scvhosts.exe als malware, bijvoorbeeld Kaspersky herkent het als Virus.Win32.AutoIt.a of Backdoor.Win32.Bifrose.bnqi, en Symantec herkent het als Trojan Horse of Trojan.Gen.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de scvhosts.exe worm

Hints om scvhosts.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Nhatquanglan. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat scvhosts.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Scvhosts.exe bestandsinfo

Het proces Nhatquanglan of Provide of thaggdfa of cc hoort bij de software Provide of ERWEF of Nhatquanglan van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: scvhosts.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Scvhosts.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 575,337 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 226,217 bytes of 226,304 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/scvhosts.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Winlogon\Shell, Run, DEFAULT\Run, MACHINE\Run). Scvhosts.exe is geen Windows systeembestand. Scvhosts.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. Scvhosts.exe kan andere programma's manipuleren, onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 85% gevaarlijk.

  • Als scvhosts.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk. Bestandsformaat is 176,752 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 226,217 bytes, 86,140 bytes of 13,179,660 bytes. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Winlogon\Shell, Run, DEFAULT\Run, MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Bestand scvhosts.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand.
  • Als scvhosts.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 473,088 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Scvhosts.exe kan andere programma's manipuleren.
  • Als scvhosts.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 473,088 bytes.

Belangrijk: Controleer het scvhosts.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over scvhosts.exe, deel je kennis dan en help anderen.

scvhosts scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.