Home > Bestanden > SonyTray.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SonyTray fout

SonyTray.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SonyTray.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SonyTray.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SonyTray.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SonyTray.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SonyTray.exe bestandsinfo

Het proces SonyTray.exe hoort bij de software Picture Package of Landlord Forms of SonicStage van Sony (www.sony.com)..

Omschrijving: Windows heeft SonyTray.exe niet nodig. Bestand SonyTray.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 73,728 bytes (77% van alle voorkomende bestanden) of 151,552 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/sonytray.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Bestand SonyTray.exe is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. SonyTray.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SonyTray.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SonyTray.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SonyTray.exe, deel je kennis dan en help anderen.

SonyTray scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.