Home > Bestanden > sopidkc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus sopidkc te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen sopidkc.exe als malware, bv. BitDefender herkent het als Trojan.Generic.1537898, en Sophos herkent het als Mal/Generic-A.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de sopidkc.exe worm

Hints om sopidkc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update dfdfk kdk asl dfffdsf. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sopidkc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sopidkc.exe bestandsinfo

Het proces dfdfk kdk asl dfffdsf of Elecard Ltd Mpe of Twain Source Manager (Image Acquisition Interface of Mpeg Pla of Sigma Designs PCM Swap Filte of 65.543.235.12 of CoreAVC DirectShow Video Decode

hoort bij de software sopidkc Service of Elecard Ltd Mpe of sdf 0rkr fg of Twain Source Manage of Mpeg Pla of CoreAVC Video Decode of Sigma Designs PCM Swap Filte

van sdfecdsf sdfe ddee of Elecard Lt (www.elecard.com) of 5.232.121.233 of Twain Working Grou of NewYork DVD LT of Sigma Designs of CoreCodec, In (corecodec.com) of 65.543.235.12..

Omschrijving: sopidkc.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand sopidkc.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 194,048 bytes (12% van alle voorkomende bestanden), 48,128 bytes en nog 21 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/sopidkc.exe.html 
Bestand sopidkc.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 75% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het sopidkc.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over sopidkc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met sopidkc op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende sopidkc proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de sopidkc.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

sopidkc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.