Home > Bestanden > sprotector.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus sprotector te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen sprotector.dll als malware, bijvoorbeeld McAfee herkent het als Artemis!2D93216C2080 of Adware-Bprotect, en BitDefender herkent het als Trojan.Generic.8552196 of Gen:Variant.Adware.BHO.Bprotector.1.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de sprotector.dll worm

Hints om sprotector.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SProtector. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sprotector.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sprotector.dll bestandsinfo

Het proces SProtector (versie 1.66.1133) hoort bij de software BrowseToSave of SafeSaver of Search Assistant WebSearch of ContinueToSave of Search Assistant MocaFlix of VaudiX of SaveAs of ss helper van onbekend..

Omschrijving: sprotector.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Sprotector.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,050,112 bytes (49% van alle voorkomende bestanden), 355,328 bytes en nog 10 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/sprotector.dll.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Bestand sprotector.dll is geen Windows kernbestand. Sprotector.dll kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het sprotector.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als SProtector de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over sprotector.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met sprotector op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende sprotector proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de sprotector.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

sprotector scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.