Home > Bestanden > SpyProtector.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SpyProtector fout

SpyProtector.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SpyProtector.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SpyProtector.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Spy Protector. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SpyProtector.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SpyProtector.exe bestandsinfo

Het proces Spy Protector hoort bij de software Security Task Manager of Spy Protector van of Neuber Software GmbH - www.neuber.com (www.neuber.com) of A. & M. Neuber Software (www.neuber.com)..

Omschrijving: SpyProtector.exe is onderdeel van de antispyware software van Neuber. Antispyware software beschermt je computer tegen onbevoegde software die je surfgedrag in de gaten houdt en persoonlijke gegevens steelt. Het programma is een essentieel onderdeel van je antispyware software en moet niet worden beëindigd of verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SpyProtector.exe niet nodig. Bestand SpyProtector.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 143,696 bytes (51% van alle voorkomende bestanden), 140,616 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/spyprotector.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand SpyProtector.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het programma is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk.

  • Als SpyProtector.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk. Bestandsformaat is 143,696 bytes (88% van alle voorkomende bestanden), 114,248 bytes of 140,616 bytes. SpyProtector.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd. Bestand SpyProtector.exe is geen Windows systeembestand. Programma is niet zichtbaar.
  • Als SpyProtector.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk. Bestandsformaat is 143,696 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 114,248 bytes, 140,616 bytes of 145,328 bytes. SpyProtector.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand SpyProtector.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SpyProtector.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SpyProtector.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SpyProtector.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met SpyProtector op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met SpyProtector te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het SpyProtector.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

SpyProtector scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.