Home > Bestanden > SSDMonitor.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SSDMonitor fout

SSDMonitor.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SSDMonitor.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SSDMonitor.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SSDMonit Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SSDMonitor.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SSDMonitor.exe bestandsinfo

Het proces SSDMonit Application hoort bij de software SSDMonit Application of PC Tools Registry Mechanic of Norton Utilities (versie 16) of Registry Mechanic of Performance Toolkit of PC Tools Performance Toolkit van PC Tools (www.pctools.com) of Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Windows heeft SSDMonitor.exe niet nodig. SSDMonitor.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 103,896 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 104,408 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/ssdmonitor.exe.html 
Het is digitaal gesigneerd. SSDMonitor.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces is niet zichtbaar. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand SSDMonitor.exe is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

Als SSDMonitor.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk. Bestandsformaat is 104,480 bytes (55% van alle voorkomende bestanden) of 106,112 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. SSDMonitor.exe is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows kernbestand. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run).
U kunt Norton Utilities 16 verwijderen, of de klantenservice om ondersteuning vragen. Ga naar Norton Utilities 16 in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of ga naar www.norton.com/nusupport voor Klanten ondersteuning.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SSDMonitor.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SSDMonitor.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Mijn SSDMonitor was van PCTools. Ongeveer een jaar geleden binnengehaald om mijn trage laptop te screenen, maar weinig resultaat. Ondertussen alles verwijderd zonder problemen. Ik denk dat dit spyware was, want startte geregeld op en vroeg om upgrades. Heb dit gelukkig niet gedaan.
René Moors
46 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het niet beoordeeld ("weet niet").
Als je meer weet over SSDMonitor.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met SSDMonitor op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met SSDMonitor te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het SSDMonitor.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

SSDMonitor scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.