Home > Bestanden > SwitchBoard.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SwitchBoard fout

Het echte SwitchBoard.exe bestand is een software component van Adobe Creative Suite door .

SwitchBoard is een afkorting voor SwitchBoard Server

SwitchBoard.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SwitchBoard.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SwitchBoard.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SwitchBoard Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SwitchBoard.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SwitchBoard.exe bestandsinfo

Het proces SwitchBoard Server (versie (32 bit), (64 bit)) hoort bij de software SBSV 2010/02/19-11:02:07 of Adobe Common File Installer of SBSV 2009/12/14-18:06:43 of Band-in-a-Box Notation and Chord Fonts of SBSV 2013/03/23-12:00:00 van Adobe Systems (www.adobe.com)..

Omschrijving: Windows heeft SwitchBoard.exe niet nodig. Bestand SwitchBoard.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 517,096 bytes (98% van alle voorkomende bestanden), 515,560 bytes, 661,992 bytes of 694,748 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/switchboard.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 25% gevaarlijk.

Als SwitchBoard.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 658,096 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows systeembestand.
U kunt het programma Adobe Photoshop CC 2014 verwijderen, het updaten, of de Klantenservice om Ondersteuning vragen. Ga naar www.adobe.com/downloads/updates om het te updaten, ga naar www.adobe.com/go/ps_support voor ondersteuning, of klik op Adobe Photoshop CC 2014 in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SwitchBoard.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SwitchBoard.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over SwitchBoard.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met SwitchBoard op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met SwitchBoard te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het SwitchBoard.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

SwitchBoard scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.