Home > Bestanden > acs.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een acs fout

Het echte acs.exe bestand is een software component van Atheros Configuration Service door .

ACS is een afkorting voor Agnitum Configuration Service

Acs.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of acs.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om acs.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Agnitum Outpost Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat acs.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Acs.exe bestandsinfo

Het proces Agnitum Outpost Service of Ekahau Configuration Service hoort bij de software Atheros Configuration Service (ACS) of Outpost Firewall Pro of Agnitum Outpost Service of DWL-G520M Wireless (versie 108G MIMO PCI Adapter) of Outpost Security Suite Pro of Outpost Firewall (versie 2009) of D-Link DWA-552 Xtreme N Desktop Adapter of 108Mbps Wirless Network USB Dongle van Atheros of Agnitum (www.agnitum.com)..

Omschrijving: Zoals de naam al suggereert, is de Atheros Configuration Service een programma waarmee gebruikers toegang tot de configuratie-opties voor Atheros wireless LAN-apparaten verkrijgen. Dit programma wordt gewoonlijk samen met de drivers voor deze hardware producten geïnstalleerd en het kan al opeen nieuwe PC staan indien Atheros hardware er reeds op geïnstalleerd is.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft acs.exe niet nodig. Acs.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 36,864 bytes (26% van alle voorkomende bestanden), 495,700 bytes en nog 13 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/acs.exe.html 
De naam van de service is "ACS".
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Er is geen bestandsinformatie. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Acs.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

  • Als acs.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk. Bestandsformaat is 36,864 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 360,532 bytes en nog 5 varianten. Acs.exe is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Acs.exe kan toezicht houden op toepassingen en zichzelf verbergen.
    Als u problemen heeft met acs.exe, kunt u de software Outpost Firewall of D-Link RangeBooster verwijderen via de "Programma's wijzigen of verwijderen" functie in het Windows Configuratiescherm, vraag ondersteuning van de software ontwikkelaar Agnitum of update [1][2] het programma naar de nieuwste versie.
  • Als acs.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk. Bestandsformaat is 499,797 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 36,864 bytes, 499,796 bytes of 503,512 bytes. Het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand acs.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Acs.exe kan toezicht houden op toepassingen en zichzelf verbergen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als acs.exe. Controleer daarom het acs.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
145 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over acs.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met acs op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met acs te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het acs.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

acs scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.