Home > Bestanden > CCC.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CCC fout

Het echte CCC.exe bestand is een software component van ATI Catalyst Control Center door .

CCC is een afkorting voor ATI Catalyst Control Center Launcher

CCC.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CCC.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CCC.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Catalyst Control Center. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CCC.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CCC.exe bestandsinfo

Het proces Catalyst Control Center: Host application of Catalyst Control Centre: Host application hoort bij de software Catalyst Control Center - Branding of Catalyst Control Centre of Catalyst Control Center of Advanced Micro Devices of AMD VISION Engine Control Center van ATI Technologies (www.ati.com) of Advanced Micro Devices (www.amd.com)..

Omschrijving: Windows heeft CCC.exe niet nodig. CCC.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 65,536 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 299,008 bytes, 299,520 bytes, 49,152 bytes of 307,912 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/ccc.exe.html 
Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. CCC.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

Als CCC.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,066,880 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 371,214 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing is niet zichtbaar. Bestand CCC.exe is geen Windows systeembestand. CCC.exe kan toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CCC.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het CCC.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CCC.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met CCC op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met CCC te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het CCC.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

CCC scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.