Home > Bestanden > iTunesHelper.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een iTunesHelper fout

Het echte iTunesHelper.exe bestand is een software component van iTunes door Apple.

iTunesHelper is een afkorting voor iTunes Helper Module Launcher

ITunesHelper.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of iTunesHelper.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om iTunesHelper.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update iTunesHelper Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat iTunesHelper.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ITunesHelper.exe bestandsinfo

Het proces iTunesHelper Module hoort bij de software iTunes of Pirates Buster for of Super Mario (versie 3 : Mario Forever) of Avery® Wizard of Adobe® Photoshop® Album of iScrobbler van Apple (www.apple.com) of Apple Computer (www.apple.com)..

Omschrijving: Deze "helper" applicatie is geïnstalleerd door de Apple iTunes muziekspeler, en wordt gebruikt ter ondersteuning van de werking van iTunes. iTunesHelper.exe verwerkt verschillende taken, zoals het ondersteunen van de communicatie voor iTunes en de mogelijkheid om de speler sneller te laten starten indien nodig door bepaalde noodzakelijke bestanden te pre-laden. Het kan nog andere, bijkomende functies hebben en zou niet moeten worden uitgeschakeld als u gebruik maakt van iTunes.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft iTunesHelper.exe niet nodig. ITunesHelper.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in C:\ of in een submap van "C:\Users\USERNAME" - common is C:\Program Files\iTunes\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 267,048 bytes (19% van alle voorkomende bestanden), 152,392 bytes en nog 37 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/ituneshelper.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. Programma is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. ITunesHelper.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

  • Als iTunesHelper.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk. Bestandsformaat is 421,736 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 267,048 bytes, 286,720 bytes of 157,992 bytes. Bestand iTunesHelper.exe is geen Windows kernbestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). ITunesHelper.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als iTunesHelper.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het iTunesHelper.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
93 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over iTunesHelper.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met iTunesHelper op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met iTunesHelper te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het iTunesHelper.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

iTunesHelper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.