Home > Bestanden > AcroIEHelper.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AcroIEHelper fout

Het echte AcroIEHelper.dll bestand is een software component van Adobe Acrobat door .

AcroIEHelper is een afkorting voor Adobe Acrobat Internet Explorer Helper

AcroIEHelper.dll is een browser extensie voor Internet Explorer. Deze invoegtoepassing (add-on) maakt verschillende toegevoegde functies voor Internet Explorer mogelijk. U kunt ze uitschakelen door het Extras menu (toetscombinatie Alt + X) onder Manage Add-ons. De volgende paragraaf biedt meer informatie over Adobe PDF Helper.

Hints om AcroIEHelper.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Adobe PDF Helper. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AcroIEHelper.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AcroIEHelper.dll bestandsinfo

Het proces Adobe PDF Helper for Internet Explorer of Adobe Acrobat IE Helper (versie 7.0 for ActiveX, 6.0 for ActivieX) of Adobe Reader (versie 7.1.0) hoort bij de software AcroIEHelper Library of Adobe Control for Internet Explorer of Adobe Common File Installer of Adobe Reader of Adobe Photoshop (versie CS5) of Adobe Creative Suite (versie 2) van Adobe Systems (www.adobe.com)..

Omschrijving: AcroIEHelper.dll is een Browser Help Object (BHO) dat een onderdeel is van Adobe Acrobat Reader. Zoals de naam van het proces impliceert, is het verantwoordelijk voor het toestaan van Adobe Reader om Acrobat (PDF) bestanden rechtstreeks in Internet Explorer (IE) weer te geven. Het is geen essentieel proces, maar het beëindigen ervan kan problemen veroorzaken met het lezen van PDF-bestanden in Internet Explorer.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft AcroIEHelper.dll niet nodig. AcroIEHelper.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 62,080 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 61,888 bytes en nog 10 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/acroiehelper.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is 06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3. Het programma is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand AcroIEHelper.dll is geen Windows systeembestand. Bestand AcroIEHelper.dll is digitaal gesigneerd. AcroIEHelper.dll is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

Als AcroIEHelper.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk. Bestandsformaat is 63,136 bytes (49% van alle voorkomende bestanden), 59,032 bytes, 54,248 bytes, 50,376 bytes of 63,128 bytes. Het is geen Windows systeemcomponent. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AcroIEHelper.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AcroIEHelper.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als Adobe PDF Helper de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
294 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AcroIEHelper.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met AcroIEHelper op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende AcroIEHelper proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de AcroIEHelper.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

AcroIEHelper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.