Home > Bestanden > KMService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus KMService te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen KMService.exe als malware, bv. Symantec herkent het als Hacktool.Kms of Trojan.ADH, en Kaspersky herkent het als HackTool.Win32.KMSAuto.i.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de KMService.exe worm

Hints om KMService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update KMService.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat KMService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

KMService.exe bestandsinfo

Het proces bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: Windows heeft KMService.exe niet nodig. KMService.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 151,552 bytes (65% van alle voorkomende bestanden), 77,824 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/kmservice.exe.html 
Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk.

Als KMService.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk. Bestandsformaat is 151,622 bytes (70% van alle voorkomende bestanden) of 151,552 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Controleer het KMService.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Het proces is eenvoudig te beëindigen in taakbeheer en zelfs te verwijderen met Malware Bytes. Processorgebruik 0%
PCH Total Care, Uw pc onze zorg
KMService.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows. Het is een bestand dat wordt geplaatst indien men een VolumeLicentie heeft voor een Microsoft softwarepakket. (Enterprise uitvoeringen) kennen dit. De Systeembeheerder kan een dergelijke versie dan periodiek (her-)activeren. Gebeurt dat niet tijdig, dan krijgt de pakketgebruiker een waarschuwing dat activatie moet plaatsvinden omdat het pakket anders aan functionaliteit verliest.De systeembeheerder/admnistrator zal eisen of aangeven, dat men de PC/laptop weer aan het netwewrk (via TCP/IP of VPN?) van de 'enterprise' dient te koppelen. Een volumelicentie heeft 1 licentienummer, voor activatie van een pakket op een bepaald aantal gebruikers/machines. Zo werkend, is men verzekerd van de juiste softwareversie en/of Enterprise-updates. Wie beschikt over een VL-key (stukje software) kan de activatie zelf doorvoeren. Gebruikelijke licentieperiodes zijn 3, 6, of 12 maanden. (nadere informatie)
Slagtand
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van KMService.exe: gebaseerd op 1 stem met 2 reviews.
46 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het niet beoordeeld ("weet niet"). Eén gebruiker heeft het als niet gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over KMService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met KMService op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende KMService proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de KMService.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

KMService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.