Home > Bestanden > rarext32.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een rarext32 fout

Rarext32.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of rarext32.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om rarext32.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WinRAR shell extension. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat rarext32.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Rarext32.dll bestandsinfo

Het proces WinRAR shell extension of WinRAR hoort bij de software WinRAR of WinRAR archiver of IDM Crack of Avidemux (versie 2.6 - 64bits) of win.rar GmbH van (www.rarlab.com)..

Omschrijving: Windows heeft rarext32.dll niet nodig. Bestand rarext32.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 167,936 bytes (15% van alle voorkomende bestanden), 274,520 bytes en nog 26 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/rarext32.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Rarext32.dll is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand rarext32.dll is digitaal gesigneerd. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk.

Als rarext32.dll wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 140,288 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 267,352 bytes. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren.
Als u problemen heeft met rarext32.dll, kunt u WinRAR verwijderen, of proberen ondersteuning te krijgen van de software ontwikkelaar. Klik op WinRAR in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of klik op win-rar.com om de website van de ontwikkelaar te bezoeken.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als rarext32.dll. Controleer daarom het rarext32.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over rarext32.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met rarext32 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met rarext32 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het rarext32.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

rarext32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.