Home > Bestanden > sysguard.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus sysguard te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen sysguard.exe als malware, onder meer Symantec herkent het als Trojan.Fakeavalert of AntiVirus2008, en Kaspersky herkent het als not-a-virus:FraudTool.Win32.WinSpywareProtect.wg of Trojan.Win32.FraudPack.omw.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de sysguard.exe worm

Hints om sysguard.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Qhezuqupes utjfu. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sysguard.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sysguard.exe bestandsinfo

Het proces Qhezuqupes utjfu of Tkjxuqaxew ajoxy of Content Index service hoort bij de software Qhezuqupes utjfu of Microsoft® Windows (versie 2000 Operating System) of Tkjxuqaxew ajoxy van Tkfyquy Menlyrascuq of Microsoft (www.microsoft.com) of Dnqudyo Govwukyxbez..

Omschrijving: sysguard.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Sysguard.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 354,320 bytes (9% van alle voorkomende bestanden), 308,752 bytes en nog 19 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/sysguard.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Bestand sysguard.exe is geen Windows systeembestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Er is geen bestandsinformatie. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het sysguard.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over sysguard.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met sysguard op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende sysguard proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de sysguard.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

sysguard scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.