Home > Bestanden > tablet.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een tablet fout

Tablet.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of tablet.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om tablet.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WacomService. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tablet.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tablet.exe bestandsinfo

Het proces WacomService hoort bij de software Wacom Win32 Tablet Service van Wacom Technology (www.wacom.com) of *.yapilo.com..

Omschrijving: Dit is een stuurprogramma service die de werking van grafische tabletten van de firma Wacom ondersteunt in programma’s als Adobe Photoshop of Illustrator. Zulke invoerapparaten zijn een alternatief voor de muis en maken het mogelijk de cursor te controleren met een pen. Ze worden vaak door grafici en kunstenaars gebruikt. Beëindig deze service niet als je gebruik maakt van een Wacom tablet, omdat dit anders niet meer goed zal functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft tablet.exe niet nodig. Tablet.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 634,880 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 749,568 bytes en nog 16 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/tablet.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Tablet.exe kan zichzelf verbergen en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

  • Als tablet.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 679,936 bytes. Bestand tablet.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows kernbestand. Tablet.exe kan zichzelf verbergen en toezicht houden op toepassingen.
  • Als tablet.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 272,400 bytes. Programma heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: RunOnce, Run). Tablet.exe is geen Windows systeemcomponent.
    Als u problemen heeft met tablet.exe, kunt u *.yapilo.com verwijderen, of proberen ondersteuning te krijgen van de software ontwikkelaar. Klik op *.yapilo.com in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of klik op yapilo.com om de website van de ontwikkelaar te bezoeken.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als tablet.exe. Controleer daarom het tablet.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over tablet.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met tablet op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met tablet te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het tablet.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

tablet scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.