Home > Bestanden > taskswitch.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een taskswitch fout

Taskswitch.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of taskswitch.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om taskswitch.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Alt-Tab Task Switcher Powertoy. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat taskswitch.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Taskswitch.exe bestandsinfo

Het proces Alt-Tab Task Switcher Powertoy for Windows XP of Microsoft Windows (versie 2000 Test Signature) of Powertoys For Windows XP hoort bij de software Alt-Tab Task Switcher Powertoy for Windows of Alt-Tab Task Switcher of Alt-Tab Task Switcher Powertoy for van (www.ooeygui.com)..

Omschrijving: taskswitch.exe is onderdeel van het taakwisseling mechanisme van Windows. Deze taak wordt uitgevoerd door de ALT-TAB en SHIFT-ALT-TAB toetsen te gebruiken. Hiermee kan het respectievelijk vooruit en achteruit bladeren tussen de open windows. De uitvoering ervan is met de nieuwere versies van Windows enigszins veranderd. De nieuwere versies werken met een thumbnail en de oudere versies hebben dit niet.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft taskswitch.exe niet nodig. Taskswitch.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 45,632 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/taskswitch.exe.html 
Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces is niet zichtbaar. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Taskswitch.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als taskswitch.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het taskswitch.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over taskswitch.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met taskswitch op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met taskswitch te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het taskswitch.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

taskswitch scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.