Home > Bestanden > Tmntsrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Tmntsrv fout

Tmntsrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Tmntsrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Tmntsrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Tmntsrv. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Tmntsrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tmntsrv.exe bestandsinfo

Het proces Tmntsrv of TMNTSRV hoort bij de software Trend Micro Internet Security of Trend Pc-cillin van Trend Micro (www.trendmicro.com)..

Omschrijving: tmntsrv.exe is onderdeel van het antivirus programma PC-cillin. Het is een essentieel onderdeel van het programma en moet niet worden verwijderd, zodat de PC beschermd blijft tegen virussen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Tmntsrv.exe niet nodig. Tmntsrv.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\Trend Micro\Internet Security\ of C:\Program Files\Trend Micro\PC-cillin 2002\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 290,889 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 290,885 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/tmntsrv.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Tmntsrv.exe kan toepassingen monitoren en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Tmntsrv.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Tmntsrv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Tmntsrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Tmntsrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.