Home > Bestanden > WebLink.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WebLink fout

WebLink.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WebLink.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WebLink.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WebLink MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WebLink.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WebLink.exe bestandsinfo

Het proces WebLink MFC Application hoort bij de software WebLink Application van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft WebLink.exe niet nodig. WebLink.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mainly C:\Program Files\Softex\Weblink\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 528,384 bytes (88% van alle voorkomende bestanden) of 524,288 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/weblink.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. WebLink.exe kan toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WebLink.exe. Controleer daarom het WebLink.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WebLink.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WebLink scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.