Home > Bestanden > tvnserver.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een tvnserver fout

Het echte tvnserver.exe bestand is een software component van TightVNC door .

TVNServer is een afkorting voor TightVNC Server for Windows

Tvnserver.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of tvnserver.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om tvnserver.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TightVNC Server for Windows. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat tvnserver.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Tvnserver.exe bestandsinfo

Het proces TightVNC Server for Windows of TightVNC Server hoort bij de software TightVNC of TightVNC Server of CyberIndo Client of GeekBuddy of GCafe 3.0 Client van GlavSoft (glavsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft tvnserver.exe niet nodig. Tvnserver.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 815,704 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 828,944 bytes en nog 8 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/tvnserver.exe.html 
De naam van de service is "tvnserver".
Tvnserver.exe is geen Windows systeemcomponent. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Tvnserver.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

  • Als tvnserver.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,240,568 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 1,238,296 bytes, 828,944 bytes of 1,226,808 bytes. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het is een bestand met Verisign signatuur. Tvnserver.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.
    De software ontwikkelaar Gcafe biedt een uninstaller aan (Configuratiescherm->Software->CyberIndo Client of GCafe 3.0 Client).
  • Als tvnserver.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk. Bestandsformaat is 828,944 bytes. Het proces is niet zichtbaar. Bestand tvnserver.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows kernbestand. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Tvnserver.exe kan inputs onthouden.
    De software ontwikkelaar Comodo biedt een uninstaller aan (Configuratiescherm->Software->GeekBuddy).
  • Als tvnserver.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,184,312 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als tvnserver.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het tvnserver.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over tvnserver.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met tvnserver op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met tvnserver te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het tvnserver.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

tvnserver scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.