Home > Bestanden > UpdReg.EXE Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UpdReg fout

Het echte UpdReg.EXE bestand is een software component van Creative Sound Blaster Live! door Creative Technology.

UpdReg is een afkorting voor Creative Update Registration

UpdReg.EXE is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UpdReg.EXE een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UpdReg.EXE gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Creative UpdReg. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UpdReg.EXE voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UpdReg.EXE bestandsinfo

Het proces Creative UpdReg hoort bij de software Creative Updreg van Creative Technology (www.creative.com)..

Omschrijving: Dit is een "nagware" proces van Creative Labs dat wordt geïnstalleerd samen met de drivers voor sommige van hun producten. Het herinnert u er regelmatig aan om deze producten te registreren op de Creative-website. Dit is uiteraard niet nodig (en kan heel vervelend zijn), maar het kan in de meeste gevallen worden uitgeschakeld binnen de Creative Labs software, door het zoeken naar een item zoals "herinner me te registreren" en dit uit te schakelen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft UpdReg.EXE niet nodig. Bestand UpdReg.EXE bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 90,112 bytes (99% van alle voorkomende bestanden) of 86,016 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/updreg.exe.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand UpdReg.EXE is geen Windows systeembestand. UpdReg.EXE kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UpdReg.EXE, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het UpdReg.EXE proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over UpdReg.EXE, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met UpdReg op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met UpdReg te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het UpdReg.EXE proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

UpdReg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.