Home > Bestanden > vsmon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vsmon fout

Vsmon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vsmon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vsmon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TrueVector Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vsmon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vsmon.exe bestandsinfo

Het proces TrueVector Service of ZoneAlarm hoort bij de software ZoneAlarm Firewall of TrueVector Service of ZoneAlarm of ZoneAlarm Free Firewall of Check Point Internet Security of ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall of ZoneAlarm Extreme Security of ZoneAlarm Internet Security Suite van of Check Point Software Technologies (www.checkpoint.com) of Zone Labs (www.zonelabs.com)..

Omschrijving: De Zone Alarm True Vector dienst is het primaire functionele component van het Zone Alarm firewall programma. Het controleert het inkomende en uitgaande internetverkeer, blokkeert veiligheidsbedreigingen en genereert signaleringen op basis van de gebruikers beveiligingsinstellingen. Beëindiging van dit proces zal de bescherming van Zone Alarm stopzetten tot de PC opnieuw wordt opgestart.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft vsmon.exe niet nodig. Vsmon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 3,592,120 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 3,596,752 bytes en nog 15 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/vsmon.exe.html 
De naam van de service is "vsmon".
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand vsmon.exe is geen Windows systeemcomponent. Vsmon.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Vsmon.exe kan toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk.

Als vsmon.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,435,592 bytes (61% van alle voorkomende bestanden), 2,384,240 bytes of 2,434,568 bytes. Het proces is niet zichtbaar. Vsmon.exe is een bestand met Verisign signatuur. Bestand vsmon.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand vsmon.exe is geen Windows systeemcomponent. Vsmon.exe kan toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren.

Als vsmon.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 14% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,435,592 bytes (66% van alle voorkomende bestanden), 918,792 bytes of 2,434,568 bytes. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het proces is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd. Vsmon.exe is geen Windows systeemcomponent. Vsmon.exe kan toezicht houden op toepassingen, andere programma's manipuleren en zichzelf verbergen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vsmon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het vsmon.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
59 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vsmon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met vsmon op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met vsmon te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het vsmon.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

vsmon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.