Home > Bestanden > winable.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus winable te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen winable.exe als malware, b.v. Kaspersky herkent het als Trojan-Downloader.Win32.Adload.lv of Trojan-Downloader.Win32.Adload.ni, en Symantec herkent het als Adware.MaxSearch.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de winable.exe worm

Hints om winable.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update winable.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat winable.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Winable.exe bestandsinfo

Momenteel hebben we geen geverifiëerde informatie over de software waarmee winable.exe verbonden is.

Omschrijving: winable.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand winable.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 61,440 bytes (82% van alle voorkomende bestanden), 57,344 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/winable.exe.html 
Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Winable.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run). Het proces is niet zichtbaar. Winable.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het winable.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over winable.exe, deel je kennis dan en help anderen.

winable scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.