Home > Bestanden > windefender.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus windefender te verwijderen

The windefender.exe bestand is een software component van WinDefender door Win-Defender.com.

De meeste antivirusprogramma's herkennen windefender.exe als malware, b.v. Symantec herkent het als WS.Reputation.1 of Trojan.Gen, en BitDefender herkent het als Gen:Variant.Kazy.85863.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de windefender.exe worm

Hints om windefender.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Defender Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat windefender.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Windefender.exe bestandsinfo

Het proces Windows Defender Helper Service of New of dsfsdfsdf of Windows Defender Helper Service (Windows (versie 1703 Creators Update)) of david of Windows Defender Service hoort bij de software bs_commander_bot of Defend Center of sdfsd of New van dfsdf of New of Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: windefender.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand windefender.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 1,987,072 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 1,435,136 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/windefender.exe.html 
De naam van de service is "WinDefender".
Er is geen bestandsinformatie. Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Bestand windefender.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Windefender.exe kan toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

  • Als windefender.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 176,128 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 49,152 bytes, 370,665 bytes of 70,144 bytes. Het is geen Windows systeembestand. Programma is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Windefender.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.
  • Als windefender.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 243,712 bytes. Bestand windefender.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma heeft geen zichtbaar venster. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run).

Belangrijk: Controleer het windefender.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over windefender.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met windefender op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende windefender proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de windefender.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

windefender scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.