Home > Bestanden > windefender.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een windefender fout

Het echte windefender.exe bestand is een software component van WinDefender door .

Windefender.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of windefender.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om windefender.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update rhtqDaOQu. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat windefender.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Windefender.exe bestandsinfo

Het proces rhtqDaOQu of Windows Defender Service of dsfsdfsdf of New of david of Windows Defender Helper Service (Windows (versie 1703 Creators Update)) of ESET SysRescue Wizard hoort bij de software mShpUfRqQHGVn of ESET Smart Security of bs_commander_bot of New of Lucoz of Defend Center of sdfsd van Microsoft (www.microsoft.com) of New of dfsdf of Workstation of ESET (www.eset.com)..

Omschrijving: Windows heeft windefender.exe niet nodig. Windefender.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 370,665 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 70,144 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/windefender.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Bestand windefender.exe is geen Windows systeembestand. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Windefender.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 75% gevaarlijk.

  • Als windefender.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,451,904 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 1,377,280 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Windefender.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Windefender.exe kan toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren.
  • Als windefender.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk. Bestandsformaat is 983,040 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 243,712 bytes. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Windefender.exe is geen Windows systeemcomponent.
  • Als windefender.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 94% gevaarlijk. Bestandsformaat is 143,360 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als windefender.exe. Controleer daarom het windefender.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over windefender.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met windefender op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met windefender te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het windefender.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

windefender scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.