Home > Bestanden > WinPatrol.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WinPatrol fout

Het echte WinPatrol.exe bestand is een software component van WinPatrol Monitor door .

WinPatrol is een afkorting voor WinPatrol System Monitor

WinPatrol.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WinPatrol.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WinPatrol.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WinPatrol Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WinPatrol.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WinPatrol.exe bestandsinfo

Het proces WinPatrol Monitor of WinPatrol System Monitor of WinPatrol Background Change Monitor of WinPatrol Background Change Detector of WinPatrol Change Detection hoort bij de software WinPatrol Monitor of Ruiware of C3400 Series GDI Driver from van Ruiware of BillP Studios (www.winpatrol.com)..

Omschrijving: Windows heeft WinPatrol.exe niet nodig. WinPatrol.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 1,223,560 bytes (26% van alle voorkomende bestanden), 1,216,648 bytes en nog 26 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/winpatrol.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. WinPatrol.exe is digitaal gesigneerd. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). WinPatrol.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

  • Als WinPatrol.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk. Bestandsformaat is 325,512 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 418,024 bytes, 1,216,648 bytes, 1,154,112 bytes of 439,360 bytes. WinPatrol.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. WinPatrol.exe kan toezicht houden op toepassingen.
    Als u problemen heeft met WinPatrol.exe, kunt u de software WinPatrol of WinPatrolMonitor verwijderen via de "Programma's wijzigen of verwijderen" functie in het Windows Configuratiescherm, vraag ondersteuning van de software ontwikkelaar Winpatrol of update het programma naar de nieuwste versie.
  • Als WinPatrol.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk. Bestandsformaat is 329,096 bytes. Programma is niet zichtbaar. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). WinPatrol.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows kernbestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. WinPatrol.exe kan toezicht houden op toepassingen.
    Als u problemen heeft met WinPatrol.exe, kunt u WinPatrolMonitor verwijderen, of proberen ondersteuning te krijgen van de software ontwikkelaar. Klik op WinPatrolMonitor in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of klik op www.winpatrol.com/safe.html om de website van de ontwikkelaar te bezoeken.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WinPatrol.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het WinPatrol.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WinPatrol.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met WinPatrol op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met WinPatrol te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het WinPatrol.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

WinPatrol scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.