Home > Bestanden > WinVNC.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WinVNC fout

WinVNC.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WinVNC.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WinVNC.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update VNC server for Win32. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WinVNC.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WinVNC.exe bestandsinfo

Het proces VNC server for Win32 of TightVNC Win32 Server of VNC server for (versie X64/win32) of VNC Server for Win32 of VNC server for win32 of NA server for Win32 of VNC 3.3.7

hoort bij de software UltraVNC of TightVNC of TightVNC Win32 Server of RealVNC Ltd. - WinVNC of VNC of Tridia Corporation WinVNC of AT&T Research Labs Cambridge - WinVNC of Network-anywhere

van UltraVNC (www.uvnc.com) of TightVNC Group of Constantin Kaplinsky (www.tightvnc.com) of Tridia of RealVNC (www.realvnc.com) of AT&T Research Labs Cambridge (www.att.com) of Network-anywhere of UltraVnc (www.uvnc.com)..

Omschrijving: WinVNC.exe is software voor afstandsbediening van computers. Met dergelijke software kunnen gebruikers van op afstand inloggen op je computer en deze bedienen. Gewoonlijk wordt deze mogelijkheid gebruikt door technici en helpdeskmedewerkers in zakelijke omgevingen. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig verwijderen van je computer.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft WinVNC.exe niet nodig. Bestand WinVNC.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (generally C:\Program Files\RealVNC\WinVNC\ of C:\Program Files\ORL\VNC\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 712,704 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 589,824 bytes en nog 17 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/winvnc.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. WinVNC.exe kan inputs onthouden, zichzelf verbergen en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

  • Als WinVNC.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk. Bestandsformaat is 249,856 bytes. Programma is niet zichtbaar. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. WinVNC.exe is geen Windows kernbestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. WinVNC.exe kan inputs onthouden en zichzelf verbergen.
    Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Security Update for Microsoft).
  • Als WinVNC.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 208,896 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 630,950 bytes. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. WinVNC.exe is geen Windows systeembestand. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. WinVNC.exe kan inputs onthouden en zichzelf verbergen.
  • Als WinVNC.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 585,728 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WinVNC.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het WinVNC.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WinVNC.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met WinVNC op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met WinVNC te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het WinVNC.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

WinVNC scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.