Home > Bestanden > Wrapper.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Wrapper fout

Het echte Wrapper.exe bestand is een software component van Maya door .

Wrapper is een afkorting voor Maya Wrapper

Wrapper.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Wrapper.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Wrapper.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WebPAM. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Wrapper.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wrapper.exe bestandsinfo

Het proces WebPAM of Java Service Wrapper Standard Edition (versie 3.5.11) of Java Service Wrapper Community Edition (versie 3.5.13, 3.5.9) of Java Service Wrapper Professional Edition (versie 3.5.15) of ManageEngine NetFlow Analyzer (versie 9) of SysAidServer of ManageEngine Applications Manager hoort bij de software WebPAM of Web Help Desk of Java Service Wrapper Community of Galleon of HP ProCurve Manager of ecoDMS Server of Synametrics Smtp Gateway of ManageEngine EventLog Analyzer (versie 7) van Tanuki Software (www.tanukisoftware.com) of applord GmbH of Promise of ATi (www.amd.com)..

Omschrijving: Wrapper.exe is onderdeel van Autodesk’s Maya 5.0 en hoger. Het helpt de gebruiker met het oplossen van problemen mocht dit aan de orde zijn. Het biedt afhankelijk van de gebruikers keuzes de beste oplossingen in onder andere Fluid Effects, nCloth, nParticles, Hair, Fur en Live functionaliteiten en vraagt eventuele betere oplossingen van de hoofd server.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Wrapper.exe niet nodig. Wrapper.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 126,976 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 204,800 bytes en nog 12 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/wrapper.exe.html 
De naam van de service is Applications Manager: Manage Your Applications.
Het proces is niet zichtbaar. Wrapper.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen bestandsinformatie. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Wrapper.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk.

Als Wrapper.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 180,224 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 106,496 bytes. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Programma is niet zichtbaar. Bestand Wrapper.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Wrapper.exe. Controleer daarom het Wrapper.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Wrapper.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Wrapper op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Wrapper te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Wrapper.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Wrapper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.