Home > Bestanden > wsbho2k0.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wsbho2k0 fout

Wsbho2k0.dll is een browser extensie voor Internet Explorer. Deze invoegtoepassing (add-on) maakt verschillende toegevoegde functies voor Internet Explorer mogelijk. U kunt ze uitschakelen door het Extras menu (toetscombinatie Alt + X) onder Manage Add-ons. De volgende paragraaf biedt meer informatie over wsbho2k0 Module.

Hints om wsbho2k0.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update wsbho2k0 Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wsbho2k0.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wsbho2k0.dll bestandsinfo

Het proces wsbho2k0 Module hoort bij de software Ipswitch WS_FTP Pro of Ipswitch WS_FTP Home (versie 2006, 2007) of WS_FTP Pro of Ipswitch WS_FTP Professional of wsbho2k0 Module of Ipswitch WS_FTP Pro Uninstall of Ipswitch WS_FTP (versie 12) of AuctionSage van Ipswitch (www.ipswitch.com) (versie 10 Maguire Road - Suite 220 Lexington, MA 02421, 81 Hartwell Ave. Lexington, MA)..

Omschrijving: Dit proces is een onderdeel van WS_FTP Pro, een full-featured File Transfer Protocol (FTP) programma voor Windows. Het draait op de achtergrond en bewaakt verzoeken van Internet Explorer om verbindingen met FTP servers tot stand te brengen. Wanneer er een wordt gedetecteerd, vraagt het de gebruiker om WS_FTP Pro in plaats van IE's ingebouwde FTP code te gebruiken. Dit is een optionele functie en niet nodig voor een correcte werking van WS_FTP Pro, dwz de IE integratie moet worden uitgeschakeld in het programma als het niet nodig is.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft wsbho2k0.dll niet nodig. Bestand wsbho2k0.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ (typically C:\Program Files\Ipswitch\WS_FTP Pro\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 118,830 bytes (46% van alle voorkomende bestanden), 131,072 bytes en nog 7 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/wsbho2k0.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is 601ED020-FB6C-11D3-87D8-0050DA59922B. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Wsbho2k0.dll is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wsbho2k0.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het wsbho2k0.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als wsbho2k0 Module de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wsbho2k0.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met wsbho2k0 op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende wsbho2k0 proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de wsbho2k0.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

wsbho2k0 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.