Home > Bestanden > 1XConfig.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een 1XConfig fout

Het echte 1XConfig.exe bestand is een software component van 8021XConfig Module door .

1XConfig is een afkorting voor 8021XConfiguration Module

1XConfig.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of 1XConfig.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om 1XConfig.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update 8021XConfig Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat 1XConfig.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

1XConfig.exe bestandsinfo

Het proces 8021XConfig Module hoort bij de software 8021XConfig Module of mMHouse van Intel (www.intel.com)..

Omschrijving: Dit programma is een configuratie module die wordt geassocieerd met bepaalde hardware-producten van de Shuttle en SCM Microsystems, zoals draadloze adapters. (Het is van Intel, maar in dit geval heeft Intel de software gemaakt, niet de hardware.) Het dient te worden beschouwd als onderdeel van het driver en mag niet worden uitgeschakeld. Het beëindigen kan problemen veroorzaken met uw hardware.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft 1XConfig.exe niet nodig. Bestand 1XConfig.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 389,186 bytes (58% van alle voorkomende bestanden) of 184,320 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/1xconfig.exe.html 
Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. 1XConfig.exe is geen Windows systeemcomponent. 1XConfig.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk.

Als 1XConfig.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk. Bestandsformaat is 245,760 bytes. Het programma heeft geen zichtbaar venster. 1XConfig.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. 1XConfig.exe kan inputs onthouden.
De ontwikkelaar Intel heeft een website voor hulp en voor updates. Er is ook een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderenIntel PROSet/Wireless).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als 1XConfig.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het 1XConfig.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over 1XConfig.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met 1XConfig op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met 1XConfig te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het 1XConfig.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

1XConfig scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.