Home > Bestanden > acrotray.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een acrotray fout

Het echte acrotray.exe bestand is een software component van Adobe Acrobat door .

AcroTray is een afkorting voor Adobe Acrobat Tray Icon

Acrotray.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of acrotray.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om acrotray.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Adobe Acrobat. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat acrotray.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Acrotray.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software Adobe Acrobat (versie 9 Pro, 9 Standard, 9 Pro Extended, 2017, 3D, 3D version 8) of Adobe Acrobat DC of Adobe Acrobat XI Pro of Adobe Acrobat X Pro of Adobe Creative Suite (versie 6 Master Collection, 5 Master Collection, 6 Master, 5 Master, 5 Design Premium, 5 Web Premium) of Adobe Acrobat XI Standard of Adobe Acrobat X Standard of Adobe InDesign (versie CS6, CS5) of Adobe Common File Installer of Adobe Photoshop Elements (versie 11, 12) of Acrobat System Tray Application of Adobe Prelude (versie CS6) of Adobe Master Collection (versie CC 2015, CC 2017) of Adobe Fireworks (versie CS6) van Adobe Systems (www.adobe.com)..

Omschrijving: Het acrotray.exe proces wordt gebruikt door de Adobe Acrobat Traybar Assistent, welke een snelkoppeling is naar meerdere configuratie opties van Adobe producten.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft acrotray.exe niet nodig. Acrotray.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van "C:\Users\USERNAME" of in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,871,344 bytes (9% van alle voorkomende bestanden), 840,592 bytes en nog 43 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/acrotray.exe.html 
Het bestand is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders). Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Acrotray.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als acrotray.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het acrotray.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
103 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als niet zo gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over acrotray.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met acrotray op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met acrotray te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het acrotray.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

acrotray scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.