Home > Bestanden > jhi_service.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een jhi_service fout

Het echte jhi_service.exe bestand is een software component van Intel® Management Engine Components door .

jhi_service is een afkorting voor Intel® JOM Dynamic Application Loader Host Interface Service

Jhi_service.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of jhi_service.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om jhi_service.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update jhi_service.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat jhi_service.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Jhi_service.exe bestandsinfo

Het proces Intel® Dynamic Application Loader Host Interface of Intel IPT Host Interface Service of Intel® Dynamic Application Loader Host Interface Service hoort bij de software Intel® Management Engine Components of Intel® Dynamic Application Loader Host Interface of Intel® Trusted Execution Engine of Intel® Identity Protection Technology of Intel® ME UninstallLegacy of Intel® Dynamic Application Loader Host Interface Service of Intel® Management Engine van Intel (www.intel.com) of Intel Corporation - Intel Management Engine Firmware..

Omschrijving: Windows heeft jhi_service.exe niet nodig. Bestand jhi_service.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 169,432 bytes (47% van alle voorkomende bestanden), 166,720 bytes en nog 32 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/jhi_service.exe.html 
De naam van de service is "jhi_service".
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Bestand jhi_service.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk.

Als jhi_service.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 4% gevaarlijk. Bestandsformaat is 629,752 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 647,568 bytes en nog 6 varianten. Jhi_service.exe is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Microsoft signatuur. Jhi_service.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het proces heeft geen zichtbaar venster.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als jhi_service.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het jhi_service.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over jhi_service.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met jhi_service op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met jhi_service te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het jhi_service.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

jhi_service scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.