Home > Bestanden > adb.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een adb fout

Adb.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of adb.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om adb.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Lenovo PhoneCompanion. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat adb.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Adb.exe bestandsinfo

Het proces Lenovo PhoneCompanion of HTC Sync Manager of Universal Adb Driver of Lenovo Yoga PhoneCompanion of HTC Sync of Iriun Webcam of Mobizen of Andy

hoort bij de software Syncios of MEmu of Lenovo PhoneCompanion of Android SDK Tools of Universal Adb Driver of Lenovo Yoga PhoneCompanion of Wondershare MobileGo for Android of LDPlayer of Kingo ROOT of Wondershare MobileGo(Version (versie 8.5.0), 7.7.0), 8.2.3)) of KOPLAYER Pro version of MyPhoneExplorer of Vysor of ASUS PC Link of HTC Sync of Andy OS of ManageMyMobile of Wondershare TunesGo of dr.fone toolkit for Android of Maxthon Cloud Browser of Adobe Creative Suite (versie 6 Master Collection)

van (nero.com) of Lenovo (www.lenovo.com) of ClockworkMod of Anvsoft of Shanghai Changzhi Network Technology Co. of HTC (www.htc.com) of ZTE CORPORATION (www.zte.com.cn) of FingerPower Digital Technology of Rsupport Co...

Omschrijving: Windows heeft adb.exe niet nodig. Bestand adb.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map Windows Temp of in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 1,419,776 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 815,104 bytes en nog 48 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/adb.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is geen Windows kernbestand. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Adb.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

  • Als adb.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk. Bestandsformaat is 818,176 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 1,011,200 bytes en nog 26 varianten. Adb.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het programma is niet zichtbaar. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Adb.exe kan toezicht houden op toepassingen.
    U kunt Android SDK Tools of Vysor verwijderen, of de klantenservice om ondersteuning vragen. Ga naar Android SDK Tools of Vysor in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of ga naar developer.android.com voor Klanten ondersteuning.
  • Als adb.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 91% gevaarlijk. Bestandsformaat is 819,200 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 1,009,664 bytes of 4,372,319 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma is niet zichtbaar. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het bestand is geen Windows kernbestand. Adb.exe kan toezicht houden op toepassingen.
  • Als adb.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 819,200 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 1,419,776 bytes, 1,542,656 bytes, 944,128 bytes of 1,784,320 bytes.
  • Als adb.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,868,800 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 819,200 bytes.
  • Als adb.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk. Bestandsformaat is 821,544 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 1,017,496 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als adb.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het adb.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over adb.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met adb op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met adb te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het adb.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

adb scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.