Home > Bestanden > adb.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een adb fout

Adb.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of adb.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om adb.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HTC Sync Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat adb.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Adb.exe bestandsinfo

Het proces HTC Sync Manager of HTC Sync of Lenovo Yoga PhoneCompanion of Lenovo PhoneCompanion of Side Sync of Mobizen

hoort bij de software Android SDK Tools of Lenovo Yoga PhoneCompanion of Wondershare MobileGo for Android of ManageMyMobile of Maxthon Cloud Browser of HTC Sync of Adobe InDesign (versie CS6, CS5) of Lenovo PhoneCompanion of MyPhoneExplorer

van Nero AG (nero.com) of Lenovo (www.lenovo.com) of HTC (www.htc.com) of Samsung Electronics CO., LTD (www.samsung.com) of Rsupport Co. of Andy OS, inc of HUAWEI Technologies Co. (www.huawei.com) of Shenzhen Wondershare Information Technology Co...

Omschrijving: Windows heeft adb.exe niet nodig. Adb.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map Windows Temp. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 815,104 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 162,816 bytes en nog 20 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/adb.exe.html 
Bestand adb.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Adb.exe is geen Windows systeemcomponent. Adb.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

  • Als adb.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk. Bestandsformaat is 818,176 bytes (68% van alle voorkomende bestanden), 819,200 bytes en nog 5 varianten. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Adb.exe kan toezicht houden op toepassingen.
    U kunt Android SDK Tools verwijderen, of de klantenservice om ondersteuning vragen. Ga naar Android SDK Tools in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of ga naar developer.android.com voor Klanten ondersteuning.
  • Als adb.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,258,137 bytes. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma is niet zichtbaar. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het bestand is geen Windows kernbestand. adb.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als adb.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het adb.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over adb.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met adb op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met adb te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het adb.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

adb scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.