Home > Bestanden > Setup.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Setup fout

Setup.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Setup.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Setup.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update Setup program. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat Setup.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Setup.exe bestandsinfo

Het proces Setup program of Suite Integration Toolkit Executable of Setup Installer of Arrowhead Setup of Google Chrome of Microsoft Setup Bootstrapper of Setup MFC Application of Microsoft .NET Framework (versie 3.5 SP1, 3.0) of Google Chrome Installer of Adobe Bootstrapper for Single Installation of Setup Launcher ( SETUP.EXE) of Setup Launcher of Conexant Universal Device Install/Uninstall (versie x86 Application) of Sdiwjiq Ynkvtgg Atxymh of Download Manager

hoort bij de software Microsoft .NET Framework (versie 3.5 SP1, 4 Extended) of Software Installation of Microsoft Visual Studio (versie 2008, 2005, 2010) of Neuber GmbH / Setup of InstallShield of Google Chrome of Setup Application of Bootstrapper Small of CyberLink PowerDVD (versie 15) of Google Chrome Installer of SetupClickHere of Sdiwjiq Ynkvtgg Atxymh of stub of Download Manager of Microsoft Office Single Image (versie 2010)

van Microsoft (www.microsoft.com) of Neuber Software (www.neuber.com) of Google (toolbar.google.com) of Macrovision (www.macrovision.com) of InstallShield Software (www.installshield.com) of A. & M. Neuber Software (www.neuber.com) of Adobe Systems (www.adobe.com) of Acresso Software (www.flexerasoftware.com) of InstallShield Corporation of Conexant Systems (www.conexant.com) of AirInstaller of Sdiwjiq Software of CyberLink (www.gocyberlink.com) of Microcorps..

Omschrijving: Setup.exe is een algemene benaming die door installatieprogramma’s wordt gebruikt. Installatieprogramma’s installeren software op je computer. Zij kopiëren bestanden naar de juiste plaatsen op je computer, stellen configuratiebestanden in en tonen informatie over licenties en basishulp. Als je op dit moment geen software aan het installeren bent, dan mag je dit proces beëindigen. Als je echter wel software aan het installeren bent, dan kan het beëindigen van dit proces er toe leiden dat de software niet op de juiste wijze wordt geïnstalleerd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Setup.exe niet nodig. Setup.exe bevindt zich in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 249,336 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 269,304 bytes en nog 9 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/setup.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Setup.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

 • Als Setup.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,261,568 bytes (7% van alle voorkomende bestanden), 502,184 bytes en nog 30 varianten. Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Setup.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren.
 • Als Setup.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk. Bestandsformaat is 104,792 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 14,936 bytes en nog 21 varianten. Bestand Setup.exe is geen Windows systeembestand. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Setup.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren.
 • Als Setup.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 14% gevaarlijk. Bestandsformaat is 104,792 bytes (59% van alle voorkomende bestanden), 130,920 bytes en nog 6 varianten.
 • Als Setup.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk. Bestandsformaat is 87,696 bytes (10% van alle voorkomende bestanden), 36,864 bytes en nog 16 varianten.
 • Als Setup.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk. Bestandsformaat is 439,600 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 1,100,664 bytes of 439,160 bytes.
 • Als Setup.exe wordt gevonden in de map "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 5,063,680 bytes.
 • Als Setup.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk. Bestandsformaat is 53,248 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 23,040 bytes.
 • Als Setup.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,351,104 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 1,725,448 bytes of 13,179,660 bytes.
 • Als Setup.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk. Bestandsformaat is 140,288 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 36,868 bytes.
 • Als Setup.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk. Bestandsformaat is 809,840 bytes.
 • Als Setup.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 463,152 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Setup.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Setup.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Setup.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Setup op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Setup te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Setup.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Setup scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.