Home > Bestanden > ADC.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ADC fout

ADC.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ADC.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ADC.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Active Desktop Calendar Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ADC.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ADC.exe bestandsinfo

Het proces Active Desktop Calendar Application of Microsoft Exchange™ Active Directory Connector hoort bij de software Active Desktop Calendar of Microsoft Active Directory of Active Desktop Calendar Application van XemiComputers ltd (www.xemico.com) of Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft ADC.exe niet nodig. Bestand ADC.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 5,730,304 bytes (9% van alle voorkomende bestanden), 5,727,232 bytes en nog 16 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/adc.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. ADC.exe is geen Windows systeemcomponent. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. ADC.exe kan inputs onthouden en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

Als ADC.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk. Bestandsformaat is 4,485,632 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 3,743,744 bytes, 3,747,840 bytes of 3,723,264 bytes. Het proces is niet zichtbaar. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, User Shell Folders). ADC.exe is geen Windows systeembestand. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het kan toetsenbordinputs onthouden. ADC.exe kan inputs onthouden en andere programma's manipuleren.
Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ Active Desktop Calendar.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ADC.exe. Controleer daarom het ADC.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
64 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ADC.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ADC op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met ADC te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het ADC.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

ADC scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.