Home > Bestanden > agtserv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus agtserv te verwijderen

The agtserv.exe bestand is een software component van ScreenScraper door GuruNet.

AgtServ is een afkorting voor Agate Server main executable

De meeste antivirusprogramma's herkennen agtserv.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de agtserv.exe worm

Hints om agtserv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AgtServ main executable. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat agtserv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Agtserv.exe bestandsinfo

Het proces AgtServ main executable of AGATE Server main executable hoort bij de software ScreenScraper SDK van Answers (www.answers.com) of GuruNet (www.gurunet.com) of Atomica (www.gurunet.com)..

Omschrijving: agtserv.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand agtserv.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 20,480 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/agtserv.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Bestand agtserv.exe is geen Windows systeembestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 87% gevaarlijk.

Als agtserv.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 36,864 bytes (77% van alle voorkomende bestanden) of 20,480 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand agtserv.exe is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Controleer het agtserv.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over agtserv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met agtserv op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende agtserv proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de agtserv.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

agtserv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.