Home > Bestanden > Ati2evxx.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Ati2evxx fout

Het echte Ati2evxx.exe bestand is een software component van ATI Catalyst Control Center door .

ATI2EvXx is een afkorting voor ATI 2D External Event Utility EXE x

Ati2evxx.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Ati2evxx.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Ati2evxx.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ATI External Event Utility EXE Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Ati2evxx.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ati2evxx.exe bestandsinfo

Het proces ATI External Event Utility EXE Module of Ati HotKey Poller hoort bij de software ATI External Event Utility for Windows of ATI External Event Utility for WindowsNT and Windows9X van ATI Technologies (www.ati.com)..

Omschrijving: ati2evxx.exe is de ATI External Event Utility Module. Het wordt geïnstalleerd op systemen met grafische kaarten van ATI wanneer u ATI drivers installeert en zorgt voor aangepaste ATI-functies, zoals het gebruik van speciale ATI sneltoetsen voor het activeren van bepaalde functies en het gebruik van Alt+F5 om te schakelen tussen de schermen. Het is niet noodzakelijk door de meeste gebruikers.

Gedetailleerde Analyse: Ati2evxx.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Ati2evxx.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 602,112 bytes (26% van alle voorkomende bestanden), 643,072 bytes en nog 59 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/ati2evxx.exe.html 
De naam van de service is "Ati HotKey Poller".
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand Ati2evxx.exe is geen Windows kernbestand. Ati2evxx.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Ati2evxx.exe kan toezicht houden op toepassingen en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Ati2evxx.exe. Controleer daarom het Ati2evxx.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Internetverbinding OK, echter browsers komen net op het net. Na veel zoeken, taakbeheer, processen. Blijkt dit Ati-ding mijn processor op 100 % te laten draaien. Proces gedelet, en CPU zakt onmiddellijk terug tot normaal (inactief ~ 10 %). PC loopt nu normaal verder, dus dit Ati doet nix ! Wat doet het dan met 70 % CPU tijd ?? Browserprobleem overigens nog niet opgelost. Zoeken verder. In de Win/System32 mappen blijken heel veel ati*** files voor te komen. Wat is dit voor ellende ? Soms kan ik weer gewoon browsen, soms weer nada. Pingen e.d. loopt prima
hedrik
Internetverbinding OK, echter browsers komen net op het net. Na veel zoeken, taakbeheer, processen. Blijkt dit Ati-ding mijn processor op 100 % te laten draaien. Proces gedelet, en CPU zakt onmiddellijk terug tot normaal (inactief ~ 10 %). PC loopt nu normaal verder, dus dit Ati doet nix ! Wat doet het dan met 70 % CPU tijd ?? Browserprobleem overigens nog niet opgelost. Zoeken verder. In de Win/System32 mappen blijken heel veel ati*** files voor te komen. Wat is dit voor ellende ? Soms kan ik weer gewoon browsen, soms weer nada. Pingen e.d. loopt prima
hedrik
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van Ati2evxx.exe: gebaseerd op 2 stemmen met 2 reviews. 199 gebruikers vragen naar dit bestand. 2 gebruikers hebben het als een beetje gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over Ati2evxx.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Ati2evxx op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Ati2evxx te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Ati2evxx.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Ati2evxx scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.