Home > Bestanden > btmmhook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een btmmhook fout

Het echte btmmhook.dll bestand is een software component van Bluetooth Software door .

BtMmHook is een afkorting voor Bluetooth Multimedia Keys Hook

Btmmhook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of btmmhook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om btmmhook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Multimedia Keys Hook DLL. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat btmmhook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Btmmhook.dll bestandsinfo

Het proces Multimedia Keys Hook DLL of WIDCOMM Bluetooth Software (versie 6.1.0.2200) hoort bij de software WIDCOMM Bluetooth Software of Broadcom Bluetooth Software of Bluetooth Software of Broadcom (versie 2070 Bluetooth) of HP Integrated Module with Bluetooth wireless of Lenovo Bluetooth with Enhanced Data Rate of ThinkPad Bluetooth with Enhanced Data Rate van Broadcom (www.broadcom.com)..

Omschrijving: Windows heeft btmmhook.dll niet nodig. Btmmhook.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 226,592 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 198,944 bytes en nog 6 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/btmmhook.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand btmmhook.dll is een bestand met Verisign signatuur. Btmmhook.dll kan toezicht houden op toepassingen en inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

  • Als btmmhook.dll wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk. Bestandsformaat is 208,896 bytes (62% van alle voorkomende bestanden), 221,184 bytes of 212,992 bytes. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het programma is niet zichtbaar. Btmmhook.dll is geen Windows systeemcomponent. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Btmmhook.dll kan toezicht houden op toepassingen en inputs onthouden.
    U kunt WIDCOMM Bluetooth Software of HP Integrated Module with Bluetooth wireless verwijderen, of de klantenservice om ondersteuning vragen. Ga naar WIDCOMM Bluetooth Software of HP Integrated Module with Bluetooth wireless in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of ga naar Support.Dell.com of www.hp.com/support voor Klanten ondersteuning.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als btmmhook.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het btmmhook.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over btmmhook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met btmmhook op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met btmmhook te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het btmmhook.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

btmmhook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.