Home > Bestanden > WsmSvc.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WsmSvc fout

WsmSvc.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WsmSvc.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WsmSvc.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WSMan Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WsmSvc.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WsmSvc.dll bestandsinfo

Het proces WSMan Service of Service WSMan of Windows Remote Management (WS-Management) (WINRM) hoort bij de software Windows Remote Management (WS-Management) (WINRM) of Windows Remote Management (WS-Management) (WinRM) of Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft WsmSvc.dll niet nodig. Bestand WsmSvc.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,107,456 bytes (96% van alle voorkomende bestanden), 747,008 bytes, 760,832 bytes, 2,042,880 bytes of 1,175,040 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/wsmsvc.dll.html 
De dienst kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand WsmSvc.dll is geen Windows kernbestand. Bestand WsmSvc.dll is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het programma is niet actief. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 1% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WsmSvc.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het WsmSvc.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over WsmSvc.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met WsmSvc op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met WsmSvc te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het WsmSvc.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

WsmSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.