Home > Bestanden > ccSvcHst.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ccSvcHst fout

Het echte ccSvcHst.exe bestand is een software component van Norton Internet Security door .

CCSvcHst is een afkorting voor Symantec Common Client Service Host

CcSvcHst.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ccSvcHst.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ccSvcHst.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Symantec Service Framework. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ccSvcHst.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CcSvcHst.exe bestandsinfo

Het proces Symantec Service Framework of LiveUpdate Notice of Common Client Job Manager Service hoort bij de software Symantec Security Technologies of Norton 360 of ExploreExpress van Symantec (www.symantec.com) of Microsoft Screen..

Omschrijving: ccSvcHst.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. CcSvcHst.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 130,008 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 144,368 bytes en nog 16 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/ccsvchst.exe.html 
De naam van de service is NIS: Norton Internet Security.
Het is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

  • Als ccSvcHst.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 12% gevaarlijk. Bestandsformaat is 149,352 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 107,624 bytes, 108,648 bytes, 108,392 bytes of 149,864 bytes. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. CcSvcHst.exe is digitaal gesigneerd. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand ccSvcHst.exe is een bestand met Verisign signatuur. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm.
  • Als ccSvcHst.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk. Bestandsformaat is 270,336 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 144,368 bytes. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het proces heeft geen zichtbaar venster. CcSvcHst.exe kan inputs onthouden.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ccSvcHst.exe. Controleer daarom het ccSvcHst.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Ik had al een tijdje te maken met verschillende virussen op mijn laptop. Ik downloadde vanalles anti-malware programma's en anti-virusprogramma's om het er af te krijgen. Maar nog steeds bleef mijn laptop abnormaal functioneren. Bij het afsluiten kwam er steeds een venster met proces is aan het beindigen met ccSvcHst.exe als titel. Ik vond dit zeer verdacht dus ging op zoek naar hulp. Ik kwam op deze site terecht en vond inderdaad ccSvcHst.exe onder de map C:\Windows, Ik downloadde Security Task Manager en vond onder C\system32\acs.exe. ik plaatste dit in quarantaine; Voorlopig gaat mijn pc veel vlotter, dus hopelijk blijft het zo! Die vuile Geniepige nerds met hun nutteloos tijdverdrijf van virussen maken.. Niks beter te doen blijkbaar... :s Ik heb hier weken voor gezweet.. ! (nadere informatie)
Lizzle
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van ccSvcHst.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
88 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over ccSvcHst.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ccSvcHst op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met ccSvcHst te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het ccSvcHst.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

ccSvcHst scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.