Home > Bestanden > dva.386 Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een dva fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of dva.386 een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om dva.386 gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update dva.386. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dva.386 voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dva.386 bestandsinfo

Het bestand zelf geeft weinig informatie over haar ontwikkelaar. Echter, hier zijn wat tips over dva.386.

Omschrijving: Windows heeft dva.386 niet nodig. Dva.386 bevindt zich in een submap van C:\Windows - mostly C:\windows\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,966 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 5,195 bytes, 1,942 bytes of 2,389 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/dva.386.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: system.ini). Bestand dva.386 is geen Windows systeemcomponent. dva.386 lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Als dva.386 wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk. Bestandsformaat is 5,195 bytes (75% van alle voorkomende bestanden), 1,966 bytes of 9,785 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Programma heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: system.ini). Dva.386 is geen Windows systeembestand. dva.386 lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als dva.386. Controleer daarom het dva.386 proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over dva.386, deel je kennis dan en help anderen.

dva scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.